
1 pss (200g) pakastevadelmia
hillosokeria
5 dl kuohukermaa
260 g valkosuklaata (2 pandan levyä)
1 tlk kondensoitua maitoa (ei kinuskia)
Aloita valmistamalla vadelmakastike. Laita pakastevadelmat ja pari ruokalusikallista hillosokeria kattilaan ja kiehauta parin minuutin ajan. Jäähdytä.
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Sulata 1,5 levyä valkosuklaata mikrossa ja pilko loput rouheeksi. Lisää kondensoitu maito sulan valkosuklaan joukkoon. Sekoita valkosuklaaseos ja suklaarouhe kermavaahdon joukkoon. Kääntele lopuksi vadelmakastike varovasti massan sekaan niin etteivät ne sekoitu kokonaan. Kaada seos pakkasen kestävään astiaan ja peitä astia kannella tai kelmulla. Pakasta yön yli.

No comments:
Post a Comment